BEZINNENDE WANDELING EN BUITENVIERING

GEZIEN DE HITTEGOLF ZIJN WE GENOODZAAKT OM HET EERSTE DEEL VAN DEZE BUITENVIERING NIET TE LATEN DOORGAAN

DE WANDELING VERVALT DUS. DE VIERING START OM HALF TWAALF…

  1. Wie meewil, schrijft nu in door naam en telefoonnummer op te geven: van.mossevelde@telenet.be
  2. Iedereen doet een mondkapje aan.
  3. We houden minstens anderhalve meter afstand.
  4. Voor de viering zelf voorzien we alcoholgel en er is ter plaatse eveneens gelegenheid om de handen te wassen.

In het Parochiaal Centrum, Oude Abdijstraat 3, is er een ruime eetzaal en een ruim terras. We mogen daar onze picknick eten mits gebruik van een drankconsumptie ter plaatse te bestellen.

Wie meteen naar het Parochiaal Centrum wil komen om enkel de viering en/of picknick mee te maken is van harte welkom. We voorzien daar rond half twaalf aan te komen. Maar het is ook hier belangrijk vooraf in te schrijven. Dat is noodzakelijk voor de goede opstelling van stoelen in de grote zaal waar de eucharistieviering verder plaatsvindt.

Gelieve ook bij aankomst in het parochiaal centrum de veiligheidsmaatregelen zorgvuldig op te volgen en het mondkapje enkel af te nemen wanneer je iets consumeert op het terras. Ook in de zaal dient, gedurende de viering het mondkapje aangehouden te worden.

Dit is een absolute voorwaarde om de viering te kunnen laten doorgaan.

We zijn er ons bewust van dat dit hinderlijk en onaangenaam is en dat de opinies over de zinvolheid hiervan uiteenlopend zijn. Maar we vragen u uitdrukkelijk om in deze de voorschriften op te volgen en het goede verloop niet in gedrang te brengen.

Bedankt alvast voor uw begrip en medewerking.

Bernard en Antoinette

_____

Corona-maatregelen

Vooraf inschrijven is verplicht omwille van mogelijk contactonderzoek in geval van latere ziekte-verschijnselen covid-19. Deze gegevens worden 1 maand bijgehouden.

Wie zich ziek voelt (koorts, hoesten, ademhalingsmoeilijkheden) of wie in de week voor onze pelgrimstocht in contactgewest is met een besmet persoon, gelieve uit voorzorg voor anderen niet deel te nemen.

We stappen alleen tijdens onze tocht en houden minsten 1,5 m afstand.

Het mondkapje moet ook hier gedragen worden.

Breng handgel mee.